OfficeTIPPEK
tippek és trükkök a mindennapi munkavégzéshez
Termék képe
Megrendelem
Alapmű
Alapmű dátuma
2006.10.20
Utolsó aktualizálás (Motto in Catalogue)
2009. szeptember
Kiadványmenedzser
Szabados Enikő

+36 1 428 3846
Képernyőkivágások
Kattintson a képekre a nagyításhoz!VTSZ, SZJ, TEÁOR, FEOR, ÁFA kereső szoftver

A cégek mindennapi életében gyakran merülhetnek fel olyan kérdések, mint a tevékenység, foglalkozás, szolgáltatás, vámtarifa besorolások. Egy egyszerű számlakiállítás is elképzelhetetlen az áru közösségi vámkódjának (belföldi számla esetében is), az SZJ-számok és a kapcsolódó áfa-kulcsának ismerete nélkül. A cégek igényeihez igazodva alakítottuk ki az "VTSZ, SZJ, TEÁOR, FEOR, és Áfa-kereső" cd-s terméket, amelyen egy helyen összegyűjtve találhatja a számlázáshoz, kereskedelmi tevékenységéhez, statisztikai adatszolgáltatásokhoz nélkülözhetetlen információkat.
Leírás

A VTSZ, SZJ, TEÁOR, FEOR, ÁFA kereső szoftver egy CD formátumú termék, mely egy beépített, praktikus, egyszerű használatú keresőprogram segítségével gyors segítséget nyújt a különféle statisztikai osztályozások és besorolások megtalálásában. Csak beírja a keresett számot, szót vagy szótöredéket, megadja, hogy melyik listában szeretne keresni, és egy kattintással máris rendelkezésére állnak a keresésnek megfelelő találatok.

A VTSZ-számoknál az adatbázis kb. 22.000 árumegnevezést tartalmaz (KN-kóddal és TARIC-kóddal együtt), a hozzájuk tartozó meghatározásokkal, áfa-kulcsokkal, kompenzációs felárral (amennyiben kapcsolódik hozzá ilyen), és jogszabályi hivatkozással, magyarázatokkal. Megjelöltük azon termékeket melyek fordítot adózás alá, vagy környezetvédelmi termékdíj fizetése, valamint jövedéki törvény hatálya alá tartoznak.

Az SZJ'03-számoknál kb. 7.000 szolgáltalás megnevezést tartalmaz a kiadvány a hozzájuk tartozó meghatározásokkal, megnevezésekkel, áfa-kulcsokkal, kompenzációs felárral (amennyiben kapcsolódik hozzá ilyen), és jogszabályi hivatkozással, magyarázatokkal.

A kiadvány tartalmazza a TEÁOR'03-TEÁOR'08 megfeleltetési táblát és a TEÁOR'08 tevékenységek pontos meghatározásait. Ha egy tevékenység telepengedélyhez kötött, azt a megjegyzésben is feltüntettük.

Kereshet továbbá a Szakmakód'08 jegyzékben, a GFO-számokban is! A FEOR-számokat meghatározásokkal együtt tartalmazza a kiadvány. Az OKJ számok rendszerében pedig megtalálhatja a keresett képzés 15 jegyű számát, megnevezését, a kapcsolódó FEOR-számokat, a maximális képzési idő és más információkat.

Ajánlott konfiguráció
Operációs rendszer: Windows NT/2000/XP
Microsoft Office 2000/XP
Képernyőbeállítások:1024x768-as felbontás
Internet Explorer 6.0
256 MB memória
Pentium III. (vagy azonos teljesítményű) processzor
CD-ROM
Ára
13990 Ft (plusz áfa, csomagolási- és postaköltség) áron rendelheti meg.

   Megrendelési lehetőségek

Oldalunkon keresztül: Megrendelem
Faxon: Megrendelőlap nyomtatása A faxon elküldhető megrendelőlap nyomtatásához kattintson ide!